Nieuwe 2018 Volvo V60-kosten onthuld voor UK

Volvo heeft onthuld dat zijn V60-variëteit zal beginnen vanaf £ 31,810 voor een D3-motor in momentumtrim, en klim naar £ 40,670 voor een topspec-inscriptie Pro-Prooded 247 pk T5 benzinemotor.
Standard Devices is sterk, met alle V60’s die LED-koplampen krijgen, auto-parkeersensoren achter, een geautomatiseerde achterklep, een 12,3-inch digitale stuurprogramma’sscherm en een infotainmentsysteem van negen inch. Het portret-georiënteerde touchscreen omvat satellietnavigatie, spraakactivering en krijgen toegang tot cloud-gebaseerde apps zoals Spotify en Yelp.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe Volvo V60 2018 Review
Het is niet verwonderlijk voor een Volvo, de gemeenschappelijke beveiligingsset is eveneens hoog op de agenda. De V60 is de allereerste Volvo die zijn automatische noodremsysteem aanvult met technologie die een botsing met een tegemoetkomende voertuig kan verminderen. De V60 wordt eveneens aangeboden met de semi-autonome piloothulptechnologie van het merk.
Net als in de rest van het Volvo -bereik, zal een plusher -inscriptie -uitrustingsniveau boven het momentum zitten, evenals elk worden aangeboden in zowel routine als pro -gokers. Sportier R -stijl en stoere cross country trims zullen zich bij de variëteit voegen na de lancering van de auto, hoewel de kosten voor deze ontwerpen nog moeten worden bevestigd.
Ondanks het nieuws dat de Saloon -neef van de V60, de S60, diesel uit zijn line -up zal weggooien, zal de V60 een verscheidenheid aan koppelkeuzes blijven bieden in zowel 148 pk D3 als 187 pk D4 -vormen. Beide diesels zijn voorzien van een optie van handboek of automatische transmissies, terwijl de enige benzinepersoptie, de T5, alleen auto is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *