Nieuwe 2017 Hyundai Kona SUV: Britse prijzen en specificaties onthulden

prijzen en specificaties voor de Hyundai Kona zijn nu onthuld, en Britse kopers zullen de Nissan Juke -rivaal van het Koreaanse bedrijf krijgen vanaf £ 16,195 wanneer het te koop is in Groot -Brittannië begin november.
Bij de lancering worden kopers alleen beperkt tot turbocompressorische benzinemodellen: een 1,0-liter driecilindereenheid met 118 pk-lijnen naast een perkier 1.6-liter viercilinder met 175 pk en een handgeschakelde versnellingsbak van zeven versnellingsbak naar een vierwiel -aandrijfsysteem. Een nieuwe generatie 1,6-liter viercilinder diesel aandrijflijn wordt binnen een jaar na lancering aan de line-up toegevoegd, met 113 pk of 134 pk. De veel krachtigere dieseloptie zal ook worden voorzien van vierwielaandrijving.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Hyundai Kona First Drive Review
Het basis Kona S-model wordt gekoppeld aan de driecilinder 1.0-liter T-GDI-benzinemotor, waardoor stroom naar de voorwielen wordt gestuurd via een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. Standaard is het instapmodel uitgerust met 16-inch lichtmetalen wielen en body bumpers, deurgrepen en spiegels. Automatische koplampen met overdag LED -lichten ronden de look af.
Veiligheidstechnologie opgenomen op het basismodel bestaat uit Chauffeur -aandachtsalarm, Lane Keep Assist, Hill Start Assist en Downhill remcontrole. De Kona S beschikt ook over cruise control en een snelheidsbegrenzerfunctie, elektrisch verstelbare en verwarmde deurspiegels, DAB-radio en Bluetooth-connectiviteit en een vijf-inch LCD-middenconsole-display. Een 3,5-inch LCD-display is ook ingebed in het instrumentenpaneel.
38

Vanaf £ 17.495 kan dezelfde aandrijflijn worden gekoppeld aan SE -trim. Dit uitrustingsniveau introduceert grotere 17-inch lichtmetalen wielen, daksysteemrails en mistlampen. In de cabine zijn het stuurwiel en de versnellingsknop gewikkeld in leer, terwijl de bestuurdersset elektrische lumbale ondersteuning krijgt. Parkeersensoren achter en een parkeervidecamera achter, naast een groter zeven-inch touchscreen infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *