Uncategorized

Met een nieuw plan kunnen automobilisten hun auto’s en vrachtwagens

verhuren, een nieuwe auto’s en vrachtwagenverhuurschema, EasyCar Club, is landelijk geïntroduceerd, waardoor leden hun auto’s en vrachtwagens kunnen inhuren aan mensen die af en toe willen gebruiken van een gebruik van een gebruik van een gebruik van een gebruik van een gebruik van een gebruik van een auto.
De service komt overeen met mensen die nodig zijn voor een auto’s en vrachtwagen op vreemde evenementen met eigenaren die klaar zijn om de hunne te verhuren voor wat extra geld. Het wordt geïntroduceerd in samenwerking met de dekking van de Zenith -verzekering om de dekking van de verzekering te leveren, evenals RAC voor afbraak dekking.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Zowel de auto’s als de truck -eigenaar als automobilisten die de auto’s en vrachtwagen willen leasen, worden doorgelicht, terwijl alle aangeboden auto’s aan een minimale standaard moeten voldoen. Elk type auto’s en vrachtwagens moeten minder dan tien jaar oud zijn, minder dan 120.000 mijl bedekt en een vervangingswaarde van minder dan £ 25.000 heeft.
Eigenaren kunnen de persoon tevreden stellen die de auto’s en vrachtwagen verhuurt om hen de sleutels te bieden, of ze kunnen de cruciale achterlaten laten om te worden gekozen met behulp van een veilige cruciale kluis. Huurders krijgen vervolgens een pincode voor eenmalig gebruik om toegang te krijgen tot de sleutels.
• Beste hete hatchbacks
Het bedrijf verklaart dat auto’s en vrachtwagenbezitters misschien ongeveer £ 250 per maand verdienen als ze regelmatig hun auto inhuren. Het biedt de eigenaren ook de bevoegdheid om de huurkosten in te stellen voor hun auto’s en vrachtwagen, evenals de uiteindelijke beslissing over het al dan niet accepteren of afwijzen van verzoeken om te huren.
Gerund door exact dezelfde groep als EasyJet en EasyCar, werd het systeem het afgelopen jaar in Londen getest, waarbij eigenaren een typische £ 1.800 per jaar maakten, en is erover nagedacht over voldoende succes om zich verder te verspreiden.
Richard Laughton, CEO bij EasyCar, zei: “De service komt zowel eigenaren als bestuurders ten goede, met behulp van een boost gemak, optie en de vredes van mind en, veel belangrijk, een methode om te verdienen en geld te besparen. ”
• Nieuwe Mercedes C-Klasse (2014) kosten evenals specificaties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *