Uncategorized

Mercedes EQ Electric Cars and Trucks richt zich op 250-mijl minimum Variety

Mercedes ‘nieuwe variëteit aan EQ All-Electric Automobiles heeft waarschijnlijk een minimale officiële variëteit van iets minder dan 250 mijl, het hoofd van het bedrijf heeft R&D onthuld.
Het Duitse merk heeft een voorbeeld gegeven van wat waarschijnlijk het tweede EQ -ontwerp is met zijn idee EQA bij Frankfurt. De lijnen van de nette hatchback worden waarschijnlijk behouden als deze de productie binnengaat – waarschijnlijk niet veel meer dan een jaar tot 18 maanden na het allereerste EQ -voertuig, de EQC SUV.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste ideeën op Frankfurt 2017
Sprekend bij Frankfurt, Mercedes Board Lid voor onderzoeksstudie en vooruitgang Ola Kallenius verklaarde dat hoewel de bedrijfsplannen van plan zijn om verschillende schalen van batterijen aan te bieden om een ​​verscheidenheid aan kostenopties te bieden, klanten nog steeds een variëteit zouden verwachten, althans op een gelijke voet met Vandaag is veel meer capabele EV’s.
“Dit is waar klantgedrag een beetje kan verschillen van de methode die het vandaag is,” zei Kallenius, “maar ik zou zeggen dat het moet beginnen bij ongeveer 400 km (250 mijl) of maar liefst 500 km (310 mijl). In het echte leven, afhankelijk van hoe je er precies op rijdt, is het misschien iets minder dan dat. Natuurlijk, als je naar typische woon -werkverkeer kijkt, zijn ze niet veel meer dan ongeveer 50 kilometer (31 mijl), maar het zou niet logisch zijn om een ​​elektrische auto’s en vrachtwagen te creëren met een verscheidenheid aan, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld 100 kilometer (62 mijl). ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *