Uncategorized

Gebruikte BMW 2-serie (MK1, 2014-2021) Review

Verdict
Of uw focus ligt op prestaties of economie Er is een BMW 2-serie voor u, van de zuinige 218D tot de supercar-baiting M235i en M240I. Welke variatie op het thema je koopt, je krijgt een auto die goed is om te rijden, prachtig gebouwd en scherp gestyled. Hoewel No 2-serie een ideale gezinsauto is in termen van praktischheid, zijn zowel de coupé als de cabriolet edities veel veel bruikbaarder dan je misschien denkt, omdat BMW niet probeerde de 2-serie in een vijfzitter te veranderen. Als je echt wat extra ruimte nodig hebt, zijn de 4 -serie coupé en cabriolet misschien beter geschikt. Maar als je op zoek bent naar een compacte, sportieve auto die de nadruk legt op stijl en rijplezier, zal de 2 -serie waarschijnlijk al die vakjes en meer aanvinken.
Welke zou ik moeten kopen?
Beste BMW 2 -serie voor brandstofverbruik: 218D SE
Beste BMW 2 -serie voor apparatuur: 218i M Sport
Beste BMW 2 -serie voor prestaties: M240I

Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Er zijn geen slechte keuzes – alle motoren zijn sterk en zuinig – maar we zouden kiezen voor een auto in plaats van een handleiding omdat de transmissie zo goed is. Koop een 220D XDrive en je moet een auto hebben.
Instap-niveau SE is misschien wel de beste trim omdat het zich richt op comfort in plaats van sportiviteit. Het heeft echter nog steeds 17-inch legeringen, klimaatregeling, DAB-radio, een 6,5-inch kleurendisplay, verwarmde deurspiegels, parkeersensoren achter en automatische koplampen.
De sport heeft nog steeds slechts 17-inch wielen, maar voegt schakelbare chauffeurmodi, sportievere afwerking van binnen en van buiten toe en omgevingscabine-verlichting. M Sport Spec krijgt 18-inch wielen, zwarte headlining op de coupe, een bodykit, sportophanging en Xenon-koplampen.
Wat zijn de alternatieven?
De 2 -serie heeft zeer weinig directe rivalen. In converteerbare vorm is er de Audi A3, evenals VW’s golf, kever en EOS.
Hoewel de A3 een betrouwbare rivaal is, zijn de kever en EOS gericht op verschillende markten, en de golf zit ertussenin. Terwijl de BMW een 2+2-configuratie heeft, zijn alle andere cabrio’s op de markt in de eerste plaats grotere auto’s of slechts twee seaters.
Als coupé heeft de 2 -serie ook weinig rivalen. Het dichtst bij de Audi A3 Saloon en Mercedes CLA, terwijl de Audi TT en Porsche Cayman hatchbacks zijn. De laatste van deze twee is veel duurder, maar de moeite waard om zich uit te rekken, omdat het subliem is om te rijden. De VW Scirocco is een nuttig luik dat een goede prijs is, zeer bruikbaar en wendbaar, zo niet zo scherp als de BMW.

BMW 2 -serie Convertible vs Audi A3 Cabriolet
We hebben de Audi A3 Cabriolet de beste cabrio’s bekroond tijdens onze 2014 New Car Awards, dus dit was een moeilijke uitdaging voor de toen nieuwe BMW 2-serie Convertible. Hoewel we de Firepower en de grotere laars van de BMW leuk vonden, bood de 2 -serie Convertible niet genoeg om te passen bij de brede aantrekkingskracht van de Audi. Lees de volledige test …
BMW 2 -serie versus coupé -rivalen
Er waren geen dergelijke problemen voor de BMW 2 -serie coupé toen deze tegenover de Peugeot RCZ en Volkswagen Scirocco stond. De scherpe behandeling, grote hut en sterke verfijning gecombineerd om de uitdaging van zijn rivalen te zien, waarbij de gedateerde Scirocco achterliet achter op de derde plaats. Lees de volledige test …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *