Uncategorized

Full-size Darth Vader Star Wars-auto’s en truck exposed

Met de terugkeer van de Star Wars-filmserie net over de horizon, hebben speelgoedauto’s en vrachtwagenmaker Hot Wheels een verscheidenheid aan ontwerpen met themapunten samengesteld om geld in te maken op de Nieuwe films. Dat is echter niet alles – het bedrijf heeft ook een full -size versie van de Darth Vader -auto ontwikkeld, gebaseerd op de beroemde zware ademhalingsbadie.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste tv -auto’s en vrachtwagens ooit
Het is onwaarschijnlijk dat Darth Vader een auto zou vereisen, voor zijn winst toegang tot een reeks ruimteschepen, evenals veel meer zijn dood aan het einde van de film “Return of the Jedi”. Dat heeft echter niet gestopt met hete wielen, waarbij het merk een full-size auto’s en vrachtwagen creëert op basis van Vader’s veel onvergetelijke functies.
De auto’s en vrachtwagen hebben een koolstofvezel neus in de vorm van de populaire Darth Vader-helm, op maat gemaakte rode lijnbanden en zelfs “zware ademhalingsgeluiden” om echt die Darth Vader-verbinding te hameren. Het beschikt ook over een versie van de 6,2-liter V8-motor uit de vorige generatie Chevrolet Corvette, waardoor 526 pk wordt gecreëerd.
De auto’s en vrachtwagen zijn op het scherm op het San Diego Comic-Con-evenement op 23 juli in Californië, VS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *