Uncategorized

Classic Porsche 914 Reborn met Cayman Running Gear

Vijftien elf ontwerp, de klassieke arm van het World Rally Championship Racing Team Mellors Elliot Motorsport, zal binnenkort een moderne interpretatie van de Porsche 914 lanceren. De eerste productiemodellen worden niet verwacht Om te eindigen tot juni, maar Britse kopers kunnen nu hun bestellingen plaatsen, met prijzen vanaf ongeveer £ 230.000.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

In tegenstelling tot de originele Porsche 914, die werd aangedreven door een Volkswagen-afgeleide 1,8-liter platte vier motor, zal deze herrezen variant dezelfde 3,4-liter flat-six motor- en zesversnellingsbak hebben als de eerste generatie Cayman S.

Nieuwe zanger ACS Duo onthuld met meer dan 450 pk en rally -inspiratie

Performance -cijfers moeten nog worden bevestigd, omdat de ingenieurs van het bedrijf slechts alleen de opstelling van de auto aftekenen. Maar zelfs als vijftien elf ontwerp geen upgrades maakt naar de aandrijflijn, heeft de opnieuw bedacht 914 veel meer dan drie keer de kracht van de oorspronkelijke auto. De conventionele 987 Cayman S had een uitgang van 291 pk en 340 Nm koppel.
Deze nieuw leven ingeblazen 914 zal echter veel meer zijn dan een raket die is vastgebonden aan een rolschaats. Vijftien elf plannen om grotere geventileerde schijven, vier-zuiger Brembo-remklauwen en enkele chassisversterkingsplaten te passen om de extra stroom te helpen omvatten. Het bedrijf leende ook de schorsingsarchitectuur van de Cayman en verbeterde het met enkele nieuwe handmatig verstelbare coilovers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *